Hallo i Luken

Verdens farligste tekst-editor

Hele denne posten ble skrevet i denne: http://www.themostdangerouswritingapp.com/

Test. Dette er en test for hvordan jeg kan skrive fort og raskt. Om jeg ikke skriver denne så blir alt slettet etterhvert.

Om jeg ikke skriver noe på 5 sekunder så blir alt slettet. Og det er ingen måte å få det tilbake på. Jeg vet ikke om CTRL-C fungerer for å kopiere, men det gjør det kanskje. Ja det fungerer. Jeg testet CTRL-V inn til et annet vindu. Det blir på en slags måte juks når en kan lagre med å bruke CTRL-A + CTRL-C.

Dette er skrevet på 5 minutter. Kanskje fungerer det, kanskje ikke. Det går også an å skrive saktere for å klare å komme på hva du kan skrive. Eller du kan bruke space + backspace eller enter + backspace for å holde teksten i live.

Ellers er dette er utmerket verktøy for å skrive kontinuerlig uten å stoppe. Slik at man holder flyten oppe og ikke bruker tiden på research.

Det er også en pen liten statistikk nederst på siden etterhvert som du skriver. Det er antall characters, and tall ord du har skrevet og antall ord per minutt. Det er litt vanskelig å holde koken oppe, men antall ord per minutt er ganske avslørende likevel. Jeg klarer ca. 42 ord per minutt for å skrive dette på 5 minutter. Ja, der klarte jeg det :).