Hallo i Luken

Sosialistisk Venstreparti (SV) er gladere i barn enn Den Katolske Kirke

Jeg skjønner bare ikke hvordan noen klarer å være så kortslutta i topplokket at de klarer å stemme på SV. For noen må det være. Ved Stortingsvalget i 2009 fikk SV hele 6.2% oppslutning. Det er litt mer enn en statistisk neglisjerbar verdi. Men desverre er det ikke det. Jeg velger heller å være naiv og tro at over halvparten av stemmene til SV kom pga. feiltrekt papirlapp i stemmelokalene.

Med dagens nyhet om at det skal bli forbudt å oppdra egne unger frontet av SVs Audun Lysbakken går det for langt. Jeg velger å tro at det er på grunn av at SV og Audun Lysbakken er mer glad i unger enn Den Katolske Kirke. Vi vet jo alle at seksuelt frustrerte katolske prester liker å klå på altergutter og at Den Katolske Kirken er delaktige i klåingen ved å skjule sine ikke fullt så pietistiske seksuelt frustrerte prester. Engelsk har et passelig uttrykk for nettopp slike tilfeller, “child molester”. Det norske ordet “barnemishandler” når ikke “child molester” opp til knærne.

For det er nettopp det regjeringen klarer å prestere med enkelt av sine punkter i de endringene i barneloven. De sørger for å mishandle langt flere barn enn landets mest kåte katolske prester noensinne vil klare å gjøre.

Bare la meg plukke ordene fra Audun Lysbakke fra hverandre fra pressemeldingen.

– Jeg er glad for at all tvil en gang for alle er ryddet bort. Alle former for vold rettet mot barn – selv om det skjer som ledd i barneoppdragelsen – er totalt uakseptabelt i dette landet, sier statsråd Lysbakken.

Denne uttalelsen er grei nok i seg selv med et normalt hode og en normal oppfatning av hva vold er.

Deretter blir det presisert:

Det presiseres at barn heller ikke skal utsettes for skremmende eller plagsom opptreden eller annen hensynsløs opptreden. Dette kan for eksempel omhandle innelåsing av barnet i et rom, bruk av trusler om straff eller trusler om at barnet skal bli forlatt eller skadet, latterliggjøre barnet mens andre hører på eller følelsesmessig avvise barnet.

Her var det mye grums.

Det presiseres at barn heller ikke skal utsettes for skremmende eller plagsom opptreden eller annen hensynsløs opptreden.

Skremmende eller plagsom opptreden er jo grei nok i seg selv så lenge det ikke betyr at man ikke får lov til å leke spøkelse eller kile ungene sine. Frasen “annen hensynsløs opptreden” kan jo betyr alt mellom himmel og jord. En som er god i å artikulere kan jo anmelde hvem som helst for barnemishandling og bygge opp påstander og motiver og basere det på “annen hensynsløs opptreden”. Det er catch-all. Og typisk smutthull-lukker som dekker for vidt.

Dette kan for eksempel omhandle innelåsing av barnet i et rom, bruk av trusler om straff eller trusler om at barnet skal bli forlatt eller skadet, latterliggjøre barnet mens andre hører på eller følelsesmessig avvise barnet.

Dette er jo direkte latterlig. Da vil jeg gjerne utfordre hvem som helst i regjeringen til å fortelle alle foreldre i Norge hvordan man skal oppdra sine unger. Hvordan skal jeg kunne oppdra ungene mine om jeg ikke har noen virkemidler i det hele tatt for å oppdra dem???

Se for deg følgende scenario. Du har en gutt som absolutt gjerne vil ha boller til frokost, lunch, middag og kvelds. Han vil absolutt ikke ha noe annet. Om du nekter han eller tar fra han boller om han får tak i det, blir det bråk. Han skriker og hyler og kaster leker veggemellom. Forsøk på å prate går rett og slett ikke pga. skrikingen overdøver din stemme. For å få ro i huset med dagens endringer i loven så er det eneste jeg kan gjøre er å gi ungen bollen.

Det vil igjen føre til:

  1. Feil- og underernæring. Barnehagen kommer til å varsle barneværnet som igjen kommer til å ta ungen.
  2. Hull i tennene. Tannlegen varsler barneværnet som kommer til å ta ungen.
  3. Hyperaktiv unge. Legen kommer til å feilaktig gi ritalin og legen blir fratatt lisensen.
  4. Naboer vil klage til Politiet som igjen varsler barneværnet pga. bråk og støy. Som deretter finner ut at barn kan ikke vokse opp under slike forhold og tar ungen.
  5. Ufyselige unger som kan gjøre hva faen de vil med loven som sin beskytter. Ingen har jo lov til å reagere mot unger nå.

Når ungen er tatt fra barneværnet havner ungen på et barnehjem. Og vi vet jo alle hva som skjer på barnehjem. Det er et narkoreir uten make og vil definitivt få ungen ut på kjøret. Og gratulerer Audun og SV. Dere har nå klart å ødelegge flere liv og barn enn om foreldre skulle få lov til å stenge ungen inne på rommet sitt i 2-3 minutter for å la han roe seg ned etter de tok bollen fra han. Katolske prester burde virkelig se opp til dere.

Audun Lysbakken fremstår med dette som en komplett fjott med mangel av respekt for de som er best skikket til å ta vare på barn, nemlig foreldre. Desverre havner dette i rekken av tiltak for å fjerne retten til å bestemme over egne liv.