Hallo i Luken

Village Tandoori / Village Restaurant i Bygdøy Allé

Faen det er lenge siden jeg har blitt så skuffet i en restaurant!

Bare for å si det med en gang. McDonalds er bedre. Der får jeg det jeg ber om.

Egentlig er det bare tragisk. 3 ganger prøvde de å servere meg mat med melk eller fløte. Det vil si, 3 ganger jeg vet om. Magen var i rimelig ulage etter det restaurantbesøket.

Jeg var med i en håndfull gruppe der jeg var den eneste med spesielle ((laktoseintoleranse kan vel ikke være så spesielt for restaurant???)) behov.

Det starter med at vi får menyen og litt valgfri drikke. Jeg får et knippe retter jeg kan velge som de kan lage uten melkeprodukter / fløte.

Jeg valgte nr 8 – Garlic Chicken, med ekstra sterk saus.

Mens vi venter på maten blir vi servert enkle forretter. Tabbe nr 1. Og tror du jeg kan spise noe av det? NEI. Jeg ble rimelig irritert da. Eneste jeg kunne gjøre var å drikke alkoholfri øl, siden jeg skulle kjøre hjem etterpå.

Så kommer endelig maten. Jeg er rett og slett sulten og irritert etter “forretten”.

Tabbe nr 2. Sausen var laget med fløte. Og det etter at servitørene sa de kunne lage den uten fløte og jeg ba eksplisitt ved bestilling om at jeg ikke skulle ha melkeprodukter. Heldigvis var sausen i et eget beger slik at jeg kunne starte å spise samtidig med de andre.

Maten var grei den. Smaken var som en helt vanlig grillet kylling, og som forresten feilet hvitløkstesten når jeg kom hjem. Tabbe nr 3.

Hva med sausen? Den ble erstattet med en uten fløte. Jeg kunne ha brukt den som barnemat. Ikke sterk i det hele tatt.

Da de 5 bitene med kylling var spist opp og alle var ferdige med å spise gikk vi over til dessert.

Det eneste jeg kunne ha var en enkel sorbet. Og jeg bestilte indisk te ved siden av. Vi var jo tross alt i en indisk restaurant. Det var samme regla om at det skulle være uten melk / fløte / laktose.

Tror du faen ikke at de hadde sprøytet en STOR dæsj med FLØTEKREM midt mellom de 2 sorbetkulene! Tabbe nr 4. I tillegg er indisk te med melk ((og hvordan kunne jeg vite at indisk te er med melk når det ikke står noe i menyen???)). Tabbe nr 5.

Så det ble en kaffe i stedet for indisk te mens jeg ventet på en “ny” sorbet. Det de gjorde var å fjerne kulene og fløtekremen og et half-assed forsøk på å skjule at de brukte samme tallerken igjen. Tabbe nr 6. Den var jo tross alt dandert med fancy skjært frukt og så videre. Hadde jeg hatt melkeallergi hadde jeg vært død nå.

Jepp. Jeg er misfornøyd. Er mektig irritert over det som skulle bli en fin aften bli ødelagt av seks amatørfeil og hjernedøde servitører.

Og jeg kommer nok ikke til å besøke den restauranten mer!