Hallo i Luken

Stopp Datalagringsdirektivet

Utrolig nok har hardware.no en god artikkel liggende ute på forsiden. Den handler om DLD ((Datalagringsdirektivet)). Det er noe som ikke burde skje i sin nåværende form. Men det blir nok innført slik som AP fossror skuta for DLD.

Stoltenberg sier Norge er utrygt uten DLD ((VG)). Og Storberget jatter med.

Det har også kommet et par trusler fra regjeringen, ja regjeringen, om at det er stor sjanse for terror i Norge og slik terror kan skje når som helst uten forvarsel. Det er bare et spill for å skremme folk flest til å tro at DLD fører bare positive ting med seg.

Politiet har sine metoder for å fakke kriminelle. Det er bevist med blant annet Baneheia. De har tilgang til 6 måneders trafikkdata for mobiltelefoner og lignende. Det som er nytt er at epost også skal overvåkes. Noen som sa 1984?

DLD har kanskje noe positivt for seg, men prisen er at alle i Norge er mistenkte til det motsatte er bevist. Stopp DLD!