Hallo i Luken

Dexem er bare svindel, tull og lureri

Vi har en unge som er godt over gjennomsnittet plaget med eksem og kløe, og da spesielt om natta.

Av det jeg har fått med meg så kjører Dexem en reklamekampanje for tiden. Greit nok det, vinteren og spesielt i kuldeperioder så har mange store problemer med kløe og tørr hud.

Uansett, så er dette bare tull med Dexem.

Jeg surfet innom nettstedet og så meg litt rundt der. Første seksjon jeg så på var “Spørsmål og svar”. Kursiv er min tekst.

Hva er Dexem?

Dexem er en ny produktserie som behandler irritasjon og andre symptomer ved eksem – helt uten kortison.

Ja ok. Hva var det vi prøvde uten hell på ungen vår for 2 år siden, og han fikk mer utslett av?

Hva inneholder Dexem?

Dexem er basert på naturlige ingredienser. Dexem inneholder det bioaktive 2QR-komplekset som nøytraliserer skadelige bakterier og hindrer at de får feste og forårsaker infeksjon. Dexem støtter dermed den naturlige helingsprosessen.

Når jeg lurer på hva Dexem  inneholder, så vil jeg ha komplett innholdsliste, og ikke et “fancy” oppfunnet navn på en rar ingrediens som ikke sier meg noe som helst. Inneholder det parfyme? Parabener? Hydrokarboner (olje – eller biprodukter av olje)? Antiseptiske midler? Antibiotiske midler? Nei, ingen detaljer her nei. 2QR – To cure. Talentløst.

Kan Dexem brukes på alle typer eksem?

Det vanligste symptomet på alle typer eksem er kløe. Ved akutt eksem er alle symptomer like uansett eksemtype. Ettersom Dexem virker kløedempende, beroligende og forebyggende på infeksjoner, kan den brukes på alle typer eksem. At Dexem også er en heldekkende produktserie letter også behandlingen uansett sted på kroppen (også eksem i hodebunnen).

Jepp. Bruke mest mulig så mye som mulig for å selge. Dere vet at atopikere er ofte desperate og dermed mer villig til å kaste bort penger på dette.

Inneholder Dexem parfyme?

Dexem inneholder to ingredienser som klassifiseres som parfymeoljer. Disse inngår i svært liten mengde i to ulike ingredienser og er altså ikke tilsatt separat i produktene. Ved slike lave mengder er risikoen for å være allergifremkallende svært liten.

Selv dere burde vite at man skal ikke bruke parfyme på atopikere og mennesker og barn med dårlig hud. Det gjør ting bare verre! Men det er en grei måte å sørge for gjentatt bruk av produktet deres.

Og selv printouten med informasjon er talentløs. Den inneholder bare fraser fra salgsavdelingen og floksler om Dexem og blablabla.

  • Det står at den inneholder informasjon, men er i realiteten et reklamehefte. Den inneholder INGEN NYTTIG informasjon.
  • Den er full av unødvendige farger og vil dermed kaste bort masse verdifull toner eller blekk for de stakkarene som skriver den ut.

Og prisen er deililge ((i allefall for produsenten)) 3600 kroner per liter!

Dexem er bare et produkt for å suge penger fra desperate atopikere som klør seg til blods for tiden. Men det er vel ikke så nøye, for det er jo noe som de verst angrepet får dekket av Staten likevel…

Og prikken over I-en er denne 2 år gamle tråden om nye Dexem som viser at vi er ikke alene om å synes at Dexem er bare tull.