Sensurerte kjeltringer

Tilogmed kjeltringer som kidnapper et barn blir sensurert i media … fra VG. Dette er fra Sverige.

Hva er det med å beskytte disse etterlyste kriminelle hele tiden?

8 thoughts on “Sensurerte kjeltringer”

 1. Du vet det at man må ivareta alle mennesekers rettigheter og da spesielt kjeltringers rettigheter. Noen ganger kan jo kjeltringene være uskyldige. Har du virkelig ikke hørt om personvern? Det gjelder for kjeltinger og banditter like mye som for andre.

  Nå er de garantert skyldige her, men siden politiet har gode sjanser til å oppklare dette, er det ikke nødvendig å identifisere dem i media slik at noen kan gjøre politiets jobb og fortelle hvem bandittene er. Da ville jo mange i politiet bli arbeidsledige. Oppfordrer du til nedleggelse av arbeidsplasser eller hva er det som er galt med deg???

  Hvordan vil samfunnet bli hvis ikke folk fikk jobbe i fred uten innblanding fra enhver person som tror hen vet noe?

  Kan du ikke for en eneste gangs skyld være politisk korrekt?
  Politikerne har bestemt at slik skal det være. Liker du det ikke så stem på et annet parti. Verre er det ikke.

 2. Jon Blund :
  Politikerne har bestemt at slik skal det være. Liker du det ikke så stem på et annet parti. Verre er det ikke.

  Verre er det. Dessverre er det veldig mange som stemmer rødt eller grønt med ryggmargsrefleks uten å tenke.

 3. Lurer på hva de var ute etter…en baby å selge til pedofile eller for adopsjon..og-eller ei vogn å selge.. For mange, mange år siden kunne folk i Skandinavia trygt parkere unger i vogn utenfor butikker ..i dag kan man pinadø ikke slippe håndtaket på vognen ett sekund. Skremmende utvikling!

 4. Når disse ikke er pågrepet og etterlyses for kidnapping, burde selvfølgelig ansiktene vært synlige. Man vet jo ikke hvem disse er og ønsker publikums hjelp til å finne dem før de gjør det samme med noen annens barn.

  Vi har sett det samme i Norge, der tyveribanders identitet beskyttes mens de rundstjeler butikker og bensinstasjoner over det ganske land. Det er ingen tvil om at de stjeler og er skyldige, hvorfor skal de da beskyttes??

  Det er enkelt å ikke havne i avisen eller TV mens man stjeler – det er bare å ikke stjele noe!

 5. Hvor vil du sette grensen? Hvem vil du beskytte og hvem vil du ikke beskytte?

  Når det gjelder ting som har med barn å gjøre er det ekstra viktig å ikke fyre oppunder da det er risiko for at folk tror de vet hvem dette er og går til handling. Og da mest sannsynlig på feil person. Det handler ikke så mye om å beskytte overgriperen som å beskytte folk mot seg selv. Det er for ditt eget beste. Noe du bekrefter med dette innlegget. Du burde være glad for at du blir beskyttet på denne måten. Enda bedre hvis du kunne avstått fra å lage innlegg som dette.

 6. Siden de er beskyttet, kan man vel regne med at de ikke er av svensk etnisitet. Sverige er vel det landet hvor ikke-etniske skal beskyttes for enhver pris, uansett handling.

 7. Men hallo, hvor dum går det an å bli? I enhver rettsstat er man uskyldig til det motsatte er bevist. Mener bloggeren at man skal publisere bilder av alle som er mistenkte for kriminell aktivitet? Trial by media, altså. Det går jo helt klart frem av artikkelen i VG at dette ikke er en ettersøkning, så hvorfor synes denne bloggeren at det er greit å identifisere den mistenkte?

  Herregud, VG burde moderere disse blog-lenkene de legger inn på nyhetssidene sine… Folk med mangel på normal intelligens irriterer så forferdelig.

 8. Grett at em er gnidd lit i tryne for retsikerhetn dems. grett at en ser atte dem er svarte åsså

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *