Hallo i Luken

Jens, du lyver! #DLD #jens

Nå som Norge er solgt til EU, så nytter det ikke å love at du aldri vil øke skattenivået så lenge du er statsminister ((DN)). Du og dine aristokrater har allerede sagt fra tydelig at dere ikke bryr dere ((VG: Politikere hetses og trues etter datalagrings-ja)) og hva vi vanlige idioter mener er ikke så viktig.

**

**

Ellers klarer du å lire fra deg i intervjuet til Dagens Nærlingsliv ((DN: Hva er det å være hard og tøff?)) at det er avgjørende å holde fast på det du tror på. Det vil si at du har tatt på deg skylappene og enser ikke vi snart 5 millioner andre nordmenn SOM KANSKJE HAR KONSTRUKTIVE INNSPILL. Hvis det er noe som truer din statsministerpost eller din fremtidige karriere i Brüssel, så er det på med øreklokken og synge lalalala og late som om du ikke hører.

Ellers er det ikke så rart at anonyme reagerer mot disse 89 svikerne. Med uttalelser som «Lei av barnslige dldmotstandere som spammer, truer og forteller meg hva de gjør akkurat nå. I dont care.» viser bare Trettebergstuen (AP) den holdningen man må ha for å komme på tinget (i tillegg til å være nikkedukke for Jens).

Videre:

Trettebergstuen mener at epostene er et «unødvendig og meningsløst virkemiddel».

– Det jeg reagerer på er at jeg ikke har hørt et pip fra disse før debatten mandag. Neste gang vil jeg anbefale dem å prøve heller å påvirke meg før debatten.

Det viser bare at Trettebergstuen har bodd under en stein det siste året. Så og si alle utenfor hennes krets er mot DLD. Jeg forventer heller ikke at kunnskapsnivået er særlig høyere i hennes krets på Stortinget.

Angrepet mot nettsidene til AP og Høyre ((VG: – Vi angriper Ap og Høyre)) ((VG: Hackere varsler hevn mot Høyre-politikere)) ((VG: Høyre sine nettsider også angrepet)) ((VG: Arbeiderpartiets nettsider under angrep)), som forresten er bare et tjenestenektangrep (DDoS), og IKKE innbrudd, er en naturlig konsekvens av å kriminalisere hele Norges befolkning.

Kommunikasjonssjef i Arbeiderpartiet, Pia Gulbrandsen, mener at det er et paradoks at noen som hevder å jobbe for demokrati og ytringsfrihet tar i bruk denne type virkemidler. For meg er det klinkende klart. AP og Høyre ville ikke høre på noen før vedtaket, og de ville ikke høre på noen etter. Dette er det eneste som får dem til å høre.

Her er epostadressene til alle 89 svikerne.

erna.solberg@stortinget.no, jan-tore.sanner@stortinget.no, sonja-irene.sjoli@stortinget.no, sylvi.graham@stortinget.no, andre.dahl@stortinget.no, svein.harberg@stortinget.no, trond.helleland@stortinget.no, anders.werp@stortinget.no, frank-bakke.jensen@stortinget.no, gunnar.gundersen@stortinget.no, oyvind.halleraker@stortinget.no, elisabeth-robekk.norve@stortinget.no, ivar.kristiansen@stortinget.no, lars.myraune@stortinget.no, olemic.thommessen@stortinget.no, per-kristian.foss@stortinget.no, ina-marie.eriksen@stortinget.no, bent.hoie@stortinget.no, siri.meling@stortinget.no, arve.kambe@stortinget.no, bjorn.lodemel@stortinget.no, elisabeth.aspaker@stortinget.no, peter.gitmark@stortinget.no, svein.flatten@stortinget.no, ingjerd.schou@stortinget.no, marianne.aasen@stortinget.no, terje.aasland@stortinget.no, dag-terje.andersen@stortinget.no, bendiks.arnesen@stortinget.no, jorodd.asphjell@stortinget.no, anne-marit.bjornflaten@stortinget.no, else-may.botten@stortinget.no, tove-linnea.brandvik@stortinget.no, susanne.bratli@stortinget.no, thomas.breen@stortinget.no, tor.bremer@stortinget.no, jan.bohler@stortinget.no, lise.christoffersen@stortinget.no, freddy.de-ruiter@stortinget.no, gunvor.eldegard@stortinget.no, thor-erik.forsberg@stortinget.no, svein.gjelseth@stortinget.no, gunn.gjul@stortinget.no, steinar.gullvag@stortinget.no, laila.gustavsen@stortinget.no, eva-kristin.hansen@stortinget.no, lillian.hansen@stortinget.no, sigvald.hansen@stortinget.no, svein-roald.hansen@stortinget.no, arne.haugen@stortinget.no, hakon.haugli@stortinget.no, ingrid.heggo@stortinget.no, are.helseth@stortinget.no, kari.henriksen@stortinget.no, per-rune.henriksen@stortinget.no, stine-renate.haheim@stortinget.no, irene.johansen@stortinget.no, gorm.kjernli@stortinget.no, tove.knutsen@stortinget.no, martin.kolberg@stortinget.no, gerd-janne.kristoffersen@stortinget.no, thor.lillehovde@stortinget.no, anna.ljunggren@stortinget.no, hilde-magnusson.lydvo@stortinget.no, sonja.mandt@stortinget.no, marianne.marthinsen@stortinget.no, torgeir.micaelsen@stortinget.no, sverre.myrli@stortinget.no, tore.nordtun@stortinget.no, marit.nybakk@stortinget.no, gunn.olsen@stortinget.no, ingalill.olsen@stortinget.no, wenche.olsen@stortinget.no, torfinn.opheim@stortinget.no, helga.pedersen@stortinget.no, magne.rommetveit@stortinget.no, torstein.rudihagen@stortinget.no, kare.simensen@stortinget.no, eirik.sivertsen@stortinget.no, arild.stokkan-grande@stortinget.no, tor-arne.strom@stortinget.no, eirin.sund@stortinget.no, tone-merete.sonsterud@stortinget.no, hadia.tajik@stortinget.no, dag-ole.teigen@stortinget.no, tove-lise.torve@stortinget.no, anette.trettebergstuen@stortinget.no, truls.wickholm@stortinget.no

Dette er langt fra første og siste gangen AP- og Høyre-aristokratene håner velgerne sine. Ta dette eksempelet, der AP lovet å heve momsgrensen på utenlandshandel, men beklaget det senere. Tør jeg sette penger på at Jens holder løftene sine? Tror ikke det.

Alle som ikke venter på en toppjobb i Brüssel, foren eder, spre ordet, la aldri svikerne glemme 04.04.11, aldri!

http://stoppdld.no/