En smak av demokrati

Herlig ironi at vi vanlige folk får lov til å velge navnet på anda til Jens(1). Akkurat det er vi visstnok kvalifiserte for!

Men at folket blir hørt når det er snakk om datalagringsdirektivet? Nei, det kommer ikke på tale.

  1. VG []

3 thoughts on “En smak av demokrati”

  1. Som vanlig skjer det ikke noe viktig i verden. Jens fikk sikkert 1000kr da han selv opplyste om anden på facebooken sin, via den nå verdenkjente ipadden. Som vanlig ble slike saker førsteside stoff i norges største avis. Vi kan glede oss over at dette dyret blir klappet av alle statslederne og næringslivstopper, verden over. Ingen statsteder har vært så jovial og folkelig siden epoken 1 februar 1942 til 9 mai 1945.

  2. Det er mildt sagt kvalmende hordan Jens dreit seg ut med Krigskorssaken og gikk og gjemte seg og snurpet igjen kjeften, nå som en søt and har slått seg ned på terassen er han synlig og snakkesalig som aldri før. Alle skal med!

    Joa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *