Hallo i Luken

Hull i veien? Din skyld!

Han Staten er aldri skyld i noe.

Han Staten har sugerør inn i pengeboka til alle.

Han Staten lager egne regler som favoriserer seg selv.

Han Staten hater biler.

Han Staten gir ALLTID skylden på føreren ((Aftenposten)) .

Han Staten finner alltid på en unnskyldning.

Staten begynner å ta form som en behemoth ((a mythological beast mentioned in the Book of Job)) og burde slankes “litt”. Og spar meg for det tøvpreiket at penger går til utdanning, eldre og vedlikehold. I alle diskusjoner om skatter og avgifter er argumentene i favør av de gruppene. Skulle tro de var mette av penger allerede!

De slår seg på brystet når de skal ha noe, men krever du noe tilbake, så er du bare naiv. Det er ditt ansvar å sørge for at du kan se I alle himmelretninger til enhver tid, og samtidig holde kjeft og ikke klage.