Hallo i Luken

Takk Telenor!

Jeg må bare takke Telenor for at jeg fikk lov til å luske rundt med mobilen i dag uten å tenke på hvem som sitter og følger med på hvor jeg er og hvor jeg beveger meg!

Det var befriende!

Det er uansett morsomt at Justisminister Knut Storberget retter pekefingeren mot Telenor og sier at det er uakseptabelt ((http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10095139)) ((http://www.vg.no/nyheter/vaer/artikkel.php?artid=10095151)), når det er Nærings- og Handelsdepartementet som eier 54% av aksjene og Folketrygdfondet eier 4.74% ((http://www.proff.no/selskap/telenor-asa-morselskap/-/-/982463718/)).

Og jeg begynner å tro på kommentarene i kommentarfeltene rundtomkring om at Telenor har gjort massive kutt i kompetansen sin. Nå ser vi resultatet når de ikke klarer å lokalisere feilen engang ((http://e24.no/it/vet-ikke-hva-feilen-skyldes/20067678)).

Det eneste som hjelper for fremtiden er å spille med åpne kort. Så lenge Telenor har en samfunnskritisk posisjon, så skal det være mulig for enhver å inspisere kjernevirksomheten, og deretter komme med forslag til forbedringer.

Og det er definitivt rom for forbedringer.