Hallo i Luken

Gamle nyheter: Hva skjedde i Slottsparken? (hundedrapet)

Hva skjedde egentlig i Slottsparken, 28. mai, da en mann sparket en setter til døde?

Det har vært overraskende stille etter den blogg- og mediastormen som fulgte dagene etter.

Er det noen som vet hva historien etter var?

Jeg har prøvd å søke etter litt informasjon, men det kommer bare hat-innlegg som vil gjøre diverse ufine ting mot mannen som sparket. Som en liten sidenote så vil jeg si at denne saken minner mest om den reaksjonen ambulansesaken genererte i etterkant. Fellestrekk er utrolig mye hat konsentrert på 1 eller 2 personer.

En annen ting jeg la merke til. Dagen etter episoden i Slottsparken ble en husky som hadde drept 15 sauer avlivet. Hvor er hylekoret nå? Hvor er alle som vil kastrere eieren, den som avlivet hunden og alle sauebøndene som lar sauene gå fritt (sarkasme)? Og hva med forsvarsalliansen for forsvarsløse sauer? Hvor er hatet?

Men jeg skal ikke si mer nå. Å sette spørsmålstegn ved folks følelser er det samme som å tråkke i et vepsebol.

Linker til diverse nyheter og hylekor:

VG

VG

Aftenposten

Kvinneguiden (fra google-søk)

http://www.rarenyheter.com/?p=3527