Hallo i Luken

De 2 tryggeste jobbene i Norge

De 2 jobbene må være politiker og kjeltring.

Politikere kan bare sitte på kontorene sine og se opptatte ut og kjeltringene får romstere fritt så lenge de orker.

Inspirert av kommentarene i http://hallo.freya.no/2009/06/sensurerte-kjeltringer/ og det at jeg hadde uvedkommede gjester i bilen min her om dagen, så er jeg sikker på at det å være kjeltring er veldig lukrativt og en 100% sikker jobb. Med mindre og mindre politi, mer import av langfingrede østeuropeere og mer narkotika som flyter så går det bare en vei, og det er rett ned i dass.

For hva kan være en mer sikker jobb enn å rundstjele gamle folk, bryte seg inn i biler og stjele dem, stjele lommebøker på Karl Johan (og så videre). Man bestemmer selv arbeidstiden. Om man er heldig trenger man bare å jobbe 1 time om dagen. Man bestemmer selv når man skal ta ferie. Man har ingen sjefer å forholde seg til. Man betaler ikke skatt og får betalt støtte av Staten for det. Kan det være mer perfekt? Det er null sjanse for å bli tatt hvis du ikke dreper noen. Knuser du noen vinduer i en bil, tar lommeboka fra noen eller bryter deg inn i hus, så kan du være 100% sikker på at politiet ikke kommer til å løfte på øyenbrynet, og mindre å dra til åstedet for å samle spor.

Og det beste av alt, blir du skadet av et offer, så blir offeret anmeldt!

Dette er ikke en angrep på politiet. Det er mer rettet mot ansvarlige politikere som absolutt skal holde Norges befolkning ansvarlige for at det er mindre rike folk og land utenfor Norge. Hvilken annen grunn er det som “rettferdiggjør” den sanseløse importen av kjeltringer, og som til syvende og sist rammer den gjengse befolkning?

Rusa biltyv.