Sensurerte kjeltringer!

Jeg bare lurer på hvorfor kjeltringer og tyvpakk er sladdet på bilder i avisen?

Her stjeler de fra rullatoren.

Tyvpakk

Tyvpakk2

På tide å innføre sharia for avskum som dette i en periode på 1-2 år for å få vekk problemet?

12 thoughts on “Sensurerte kjeltringer!”

 1. Sharia på østeuropeere? På tide å få regler som tillater europeiske land å sende søpla rett hjem til øst-Europa. Og hvorfor i helvete kan ikke Romania tvinges til å ta seg av alle sine romfolk og sørge for jobb,bolig,mat, istedet for å la resten av Europa plages med tyvpakket? De drar rundt og tigger og stjeler, fordi hjemlandet jamnt har gitt blanke faen i den store delen av romfolk landet faktisk har.
  Det mest skremmende med østeuropeiske kjeltringer er deres enorme kynisme,- de gir blaffen i om de stjeler fra oldinger, handikappede. Vi finner enkelte slike avskum blant nordmenn også, dessverre. Rappe veska/lommeboka fra rullatordamer..lenger ned synker man ikke, men også nordmenn har gjort sånn.

 2. Det burde være en plikt for alle voksne nordmenn i passe god form å stoppe og hjelpe til med å banke disse idiotene hvis en ser at noen har problemer med dem. Ryktet sprer seg sikker ganske fort i disse miljøene.
  Hva hjelper det å sende dem ut av landet når de dukker opp igjen uka etter med nytt pass og ny identitet.

 3. En fin metode hvis du ser et tilfelle som det på bildet er å ta tak i nakken på vedkommende å kyle det ned i tippedisken med stor kraft. Men husk: Du må ikke nøle sånn at han skjønner hva som skal skje.

 4. Jeg kjenner jeg blir så forbanna på disse folkene her(om de kan karakteriseres som folk, da). Leste om avskummet i dagens avis, med han forbanna idioten som hadde rappa 60 mobiltelefoner. Sitter der og gliser! Forklarer det med at vi har forskjellige kulturer, at nordmenn er avslappet hele tiden fordi vi har penger mens de er stresset hele tiden fordi de mangler det samme. Vel, hadde de konsentrert seg litt om å jobbe, slik som nordmenn har gjort oppover, så kunne de også ha slappet litt mer av. I stedet sitter man bare og pønsker ut planer for å rappe og svindle til seg det andre har slitt og jobbet for å skaffe seg.

  Hadde jeg tatt noen med handa nedi lomma mi, så vet jeg faen ta ikke hva jeg hadde gjort med vedkommende!

  Han burde i hvert fall ha kontrolltalt fingrene sine etterpå >:)

 5. Jeg bare håper jeg en gang kommer opp i en situasjon der jeg ser noe slikt!
  De vil vel neppe prøve seg på meg som er stor men jeg skal love disse folka at de skulle fått noe å bryne seg på hvis jeg hadde sett noe slikt som denne rulator saken.
  Hadde jeg fått med meg hva som hadde skjedd i detaljer og jeg hadde klinka ned begge to på stedet.
  Etter det hadde jeg fulgt den gamle damen hjem 🙂

  Og video klippet fra overvåkningskamerat håper jeg hadde blitt sendt på alle tv kanalers dagsrevyen som en oppfordring til nordmenn om hva man bør gjøre og som en wake up call til norske myndigheter.

  Noen må stoppe disse svina og det nå!

 6. italia har samme problem ganger 1000 pga språklikheten med romania, er det minst 300000 romani/rumenere i landet til en hver tid. Har så store problemer at de måtte bruke militæret for å ha en tjangs med problemet. Da kom europarådet/eu systemet å klaget på at det var diskriminerende!!!

 7. SOSIALISTENE med sin dummsnille dilldall politikk har ødelagt dette landet. Det tok flere år å få fjernet horene fra Oslos gater men enda sitter tiggerene der. Nå kommer sommerbølgen av råe kriminelle og politiet skal avvikle sommerferie. Dette blir en tragisk sommer for menge. Sanne mine ord!

 8. De rumenske tiggerne holder til i området rundt Vaterlandsparken på Grønland (parken som ligger ved siden av Oslo Plaza). Noen av de sover også der om natten. Det er bare å samle en gjeng å stikke og ta de.
  Politiet sier jo selv at det er lite de kan gjøre med saken, så da er borgervern eneste alternativ.
  I Italia har folk skjønt det; der brant de ned en av husbrakkeleirene til romfolket. Da skjønner de at de er uønsket.

 9. Synes det er direkte ubehagelig å rusle rundt i Oslo Sentrum Øst, det KRYR jo av sigøynere som bare sitter rundt og skråler og er drita fulle med berg av søppel og eiendeler rundt seg. Hva gjør de her? Og det å sitte i parken og nyte en øl eller fler har jo nesten blitt umulig, for der kommer jo 17 små sigøynere løpende når flaska er tømt, og du er i ferd med å sette den fra deg på gresset.
  Men nordmenn er faen like drøye de også. Jobber i bar i Oslo, og har selv vært vitne til at gjester har plukket opp pengboka som kunden i baren nettopp har mistet på bakken, og puttet den i egen lomme! Og når kunden begynner å kikke på gulvet, så tilbyr tyven seg å hjelpe til med letingen! Sier selvfølgelig alltid fra til dørvaktene, som konfronterer tyven, men siden de ikke får kroppsvisitere, så får som oftest tyven gå derfra med byttet trygt i lomma. Og dette har skjedd flere ganger!! Mulig vi nordmenn, kanskje spesielt vi damer, er litt for uoppmerksomme når det kommer til veskene våre og inneholdet i de, men synes det er helt sinnsykt at man ikke kan sette fra seg tingene sine i mer enn 10 sekunder før det mangler noe… Og da er tyvene norske…

 10. En venn av en venn tok en som var på vei nedi lommen hans for ta stjele. Han brøt handen på tyven (om det var uhell eller med vilje vet jeg ikke) og la fyren i bakken. Politiet kom og tok tyven, han fikk seg bot for lemlestelse. HVA FAEN?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *