Hallo i Luken

Hvorfor jobbe når en kan snylte OG leve bedre?

VG skriver i dag at vi nordmenn heller vil ha trygd i stedet for å jobbe.

No shit, Sherlock. Jeg tror det er noe de fleste ville ha valgt. I midlertid dreier dette seg om lavstatusyrker. Selvsagt ville enhver oppegående person velge en jobb som gir status og penger, og ikke en jobb som gjør vondt i ryggen når dagen er slutt. Er det så vanskelig å konkludere med?

En annen ting som irriterer grenseløst er at jeg betaler inn uhorvelig mye skatt hver måned, mens folk som rett og slett ikke orker å jobbe bare snylter på Staten og NAV. Populært sagt med sugerøret inn i statskassa. Det liker jeg ikke! Greit nok at det finnes syke folk med berettiget trygd, og den ordningen er jeg glad for at vi har. Men det er rett og slett for mange snyltere som ikke orker å løfte på ræva for å gjøre et halvt dagsverk.

Det jeg heller ikke liker er at lykkejegere fra velkjente latmannsland kommer hit på en tvilsom søknad, får ventepenger mens søknaden behandles og får opphold på et heller tvilsomt grunnlag. Deretter snylter de på statskassa gjennom ledighetstrygd og diverse attføringstiltak. I min tidligere jobb på et lager brukte jeg av og til å jobbe i helgene i tillegg til ukedagene når jeg fikk tid til det fra studiene. Rett som det var så hadde lageret gaffeltruckkurs i helgene. Jeg skulle gjerne hatt en slikt kurs og sertifikat, men jeg fikk det aldri. Av de 5-6 gangene de hadde kurs mens jeg var på jobb så var det bare _en_ (1) deltaker som var hvit og kunne prate ordentlig norsk. Resten var lykkejegere og asylsøkere som fikk kurset sponset av meg og deg. Og tror du at de fikk seg jobb på lageret? Nei. Jeg så aldri noen av dem igjen.

Enkelte fra latmannsland og etnisk norske latsabber har aldri hatt et incentiv om å jobbe, ei heller motivasjon for det. De ser på slike kurs som et nødvendig onde som de må gjennom for å kunne opprettholde en stabil strøm av penger fra statskassa. Disse støtteordningene skulle ha vært innsats- og motivasjonsbaserte. Problemet er dessverre at det er ikke mulig å måle slike parametre på andre måter enn trynefaktor.

Dessverre er dette noe Politisk Korrekte Politikere ikke klarer å fatte og forstå. De bare synser og prøver å sanke stemmer, mens i virkeligheten så øker politikerforakten og fremmedhatet. Om politikerne synes det er artig og interessant med integrering av latsabber, så versågod. Jeg orker ikke å kaste bort min tid på det. Jeg har bare ikke tid. Jeg må jobbe ræva av meg for å kunne betale deres gilde og samtidig kunne leve noenlunde normalt selv med normal kost og et lite forbruk. Det er bare så synd at politisk ukorrekte politikere er i mindretall og ofte blir sett på som useriøse.

Med en slik utvikling blir mentaliteten hos de verdiskapende og arbeidende folk stadig satt på prøve. For å sette ting på spissen så er det dette folk tenker:

– Hvorfor skal jeg betale kost og losji til kriminelle lykkejegere som raner meg på natta og voldtar mine døtre i helgene?

– Hvorfor skal jeg jobbe ræva av meg for så å få ingenting tilbake fra felleskassa når jeg trenger det?

– Hvorfor skal Norge (og spesielt Oslo) absolutt være den plassen alle vil til?

– Og når naboen er på trygd og har konstant fest, så hvorfor kan ikke jeg også gjøre det?

Og så videre.

Konklusjon: Kombinasjonen blåøyde og naive politikere som skal redde hele verden fra fattigdom og et ekstremt lukrativt svart gull i havgapet er dårlig for Norge som nasjon. Det var svært godt å vokse opp i Norge, og jeg håper det også blir det for mine barn hvis ikke arbeidende nordmenn i Norge blir en kuriøs minoritet først. Det er en nedadgående spiral. Desto lengre ned du kommer desto vanskeligere blir det å komme opp igjen!

PS! Det som jeg håper består i fremtiden er 1) 100% fri ytringsfrihet, 2) et godt militært forsvar og 3) gratis og gode høyskoler og universiteter.