Hellige SOS Rasisme

Målet helliggjør middelet?

Tror Hellige SOS Rasisme må gå i seg selv et par runder. Det siste krumspringet til den kommunistiske organisasjonen er å gjøre en skoledebatt om til en arena for demokratisk sensur og “steining”. Det at SOS Rasisme ikke tar avstand fra voldshandlingen er verre enn at de skulle ha kastet flasken selv. Det betyr 2 ting: 1) De er helt klart voldelige anlagte og 2) det verste er at de “tåler ikke trynet” til meningsmotstandere og de har monopol på meninger.

Dette er ikke en organisasjon som jeg vil støtte. Deres verdier og meninger er for ekstreme og det hele slår tilbake på dem selv og det som de prøver å kjempe mot, nemlig rasisme. Når de oppfører seg så vannvittig barnslig og klarer ikke å se utfor boblen med skylappene sine så blir det bare patetisk. Hvem klarer å ta dem seriøst? For de metodene ligner veldig på det som skjedde med våre naboer i øst i det forrige århundret. Om man mente noe annet enn Det Rette så bar det rett til Sibir for å komme på “bedre” tanker.

Dette strider helt klart mot demokratiets prinsipper. Jeg vil om nød gå så langt å påstå at det er ikke 100% demokrati før forbudte nazistiske parti også får stille til debatter og valg. Men det er en diskusjon som ikke får plass i dette innlegget.

Slik jeg ser det så angriper SOS Rasisme sine “egne”. Det verste du kan være, i SOS Rasismes øyne, er å være en hvit rik mann. Da kan du banne på at SOS Rasisme er rasistiske mot deg! På grunn av denne dobbeltmoralen er jeg for å trekke statsstøtten til nettopp SOS Rasisme og at ledelsen i SOS Rasisme og den kommunistiske organisasjonen Tjen Folket er identisk.

Linker:

Gruppe for å fjerne statsstøtten til SOS Rasisme på Fjasboka.

Side med linker til “rasistiske” artikler og innlegg.

Liste med morsomme og “rasistiske” innlegg fra lesere i Romerike Blad. Igjen bekrefter det at SOS Rasisme egentlig er ute etter å kneble meningsmotstandere gjennom sensur, trusler og vold.

Flere linker til nyheter om denne voldelige skoledebatten.

VG.

Kudos til Abid Q. Raja. Han har skjønt hva ytringsfrihet er for noe, selv om budskapet ikke er helt i hans gate!

Si NEI til SOS Rasisme og deres agenda om væpnet revolusjon og knebling av demokratiet!

8 thoughts on “Hellige SOS Rasisme”

 1. Finner ikke kvalmere mennesker en typ SOS R, kjenner mange innvandrere og er glad for det…. sykere mennesker enn disse kommunistene finnes ikke…. synd de ikke ble en flekk på lakenet…

 2. Dere som tror at Heian ikke gjør en flue fortred; Google navnet hans! Legg gjerne til “dømt for” bak navnet hans!

 3. SOS-Rasisme i dag er ikke den samme “SOS-Rasisme” som vi hadde på 80-tallet. Det er en helt annen organisasjon, som bare har samme navn.
  SOS-Rasisme er i dag front for organisasjonen “Tjen folket”, “Tjen folket” er en front for organisasonen “Revolusjonær kommunistisk ungdom” (en marxist-maoistisk organisasjon). RKU klarte med sine relativt svært få medlemmer å kuppe landsmøtet til SOS-Rasisme en gang på 90-tallet, de tok over organisasjonen og gjennomførte hurting endringer som gjorde det nesten umulig å ta organisasjonen tilbake. Slik en liten gruppe kommunister kontroll over en stor ungdomsorganisasjon. Som medlem i det opprinnelige SOS-Rasisme, så synes jeg det er leit at det gode navnet misbrukes. Det opprinnelige SOS-Rasisme tok avstand fra slik militantisme, tok avstand fra alle former for vold, og vi hadde som vårt fremste slagord “Ikke mobb kameraten min”. SOS-Rasisme er i dag en organisasjon som bruker politisk vold og mobbing som virkemidler i en maoistisk kamp!

  ((jeg vet at alt dette virker litt utrolig, men du vil ikke ha problemer med å sjekke historien))

 4. Takk for informasjonen Terje, jeg kommer til å “stjele” den til ett av mine blogginlegg 🙂

  Jeg har vært av samme oppfatning, og det er fint å få det bekreftet.

  boikott SOS Rasisme !!!

 5. Jeg var medlem av SOS rasisme tidlig på 1990-tallet. Den gang var den full av idealister som virkelig hadde et mål. Siden ble den kuppet av venstreradikalere (IS) og ble en typisk kommunistisk frontorganisasjon ala kvinnefronten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *