Hallo i Luken

Hellige SOS Rasisme

Målet helliggjør middelet?

Tror Hellige SOS Rasisme må gå i seg selv et par runder. Det siste krumspringet til den kommunistiske organisasjonen er å gjøre en skoledebatt om til en arena for demokratisk sensur og “steining”. Det at SOS Rasisme ikke tar avstand fra voldshandlingen er verre enn at de skulle ha kastet flasken selv. Det betyr 2 ting: 1) De er helt klart voldelige anlagte og 2) det verste er at de “tåler ikke trynet” til meningsmotstandere og de har monopol på meninger.

Dette er ikke en organisasjon som jeg vil støtte. Deres verdier og meninger er for ekstreme og det hele slår tilbake på dem selv og det som de prøver å kjempe mot, nemlig rasisme. Når de oppfører seg så vannvittig barnslig og klarer ikke å se utfor boblen med skylappene sine så blir det bare patetisk. Hvem klarer å ta dem seriøst? For de metodene ligner veldig på det som skjedde med våre naboer i øst i det forrige århundret. Om man mente noe annet enn Det Rette så bar det rett til Sibir for å komme på “bedre” tanker.

Dette strider helt klart mot demokratiets prinsipper. Jeg vil om nød gå så langt å påstå at det er ikke 100% demokrati før forbudte nazistiske parti også får stille til debatter og valg. Men det er en diskusjon som ikke får plass i dette innlegget.

Slik jeg ser det så angriper SOS Rasisme sine “egne”. Det verste du kan være, i SOS Rasismes øyne, er å være en hvit rik mann. Da kan du banne på at SOS Rasisme er rasistiske mot deg! På grunn av denne dobbeltmoralen er jeg for å trekke statsstøtten til nettopp SOS Rasisme og at ledelsen i SOS Rasisme og den kommunistiske organisasjonen Tjen Folket er identisk.

Linker:

Gruppe for å fjerne statsstøtten til SOS Rasisme på Fjasboka.

Side med linker til “rasistiske” artikler og innlegg.

Liste med morsomme og “rasistiske” innlegg fra lesere i Romerike Blad. Igjen bekrefter det at SOS Rasisme egentlig er ute etter å kneble meningsmotstandere gjennom sensur, trusler og vold.

Flere linker til nyheter om denne voldelige skoledebatten.

VG.

Kudos til Abid Q. Raja. Han har skjønt hva ytringsfrihet er for noe, selv om budskapet ikke er helt i hans gate!

Si NEI til SOS Rasisme og deres agenda om væpnet revolusjon og knebling av demokratiet!