Hallo i Luken

Jævla kommentarfelt!

Dagbladet skriver at innvandrere ikke får dagpenger når de er på lovpålagt norskkurs om de blir permitterte.

Det minner meg om da jeg og min kone fikk vårt første barn mens vi var studenter.

Den eneste støtten vi fikk var en engangsstønad på 30000 kroner. Mammaperm og pappaperm (les: penger) skulle vi bare glemme om vi skulle studere ferdig slik at vi kunne få jobb og betale skatt. Vi hadde bare 8 måneder igjen før vi begge var ferdige med våre mastergrader. Heldigvis valgte vi å studere ferdig, sammen med at jeg jobbet ganske mye på siden av studiene for å kunne leve behagelig med en nyfødt baby i huset. Og vi klarte å bli ferdige på normal tid som om vi ikke hadde fått barn! Det var tøft, men vi klarte det!

Sånn egentlig skulle jeg skrive dette i kommentarfeltet i artikkelen, men selvsagt husket jeg ikke passordet mitt. Når du ikke husker passordet så er den eneste muligheten “slett” innlegg og det forsvant uten at jeg fikk mulighet til å kopiere det noen plass! Det er også svakt at det er ikke en “glemt passord”-knapp noen steder.