Sensurert kjeltring, del 2

Så har det skjedd igjen.

Politiet publiserer en video med en voldshandling der gjerningsmannen er sensurert. Og Politiet lurer på hvem han er … hvordan i helvette går det an å identifisere en sensurert kjeltring!?!?!?

1253641435257_340

Er det mulig…

Del 1

Oppdatering:

Det virker som om det er Aftenposten, VG og BT som sensurerer. BA har lagt ut usensurert video og bilde! Da vil jeg beklage til Politiet og rose BA. De andre kan gå og skamme seg! Dette grenser til å hindre Politiets etterforskning!

VG.

Aftenposten.

BT.

46 thoughts on “Sensurert kjeltring, del 2”

 1. hehe *tenke det er for han ikkje skal bli utsatt for vold når eg treff på han*
  hm avler vel mer vold ser det ut som, so noe “nytting” gjør vel sensur, er eg i stand til å dømme han når eg vil slå? hot damn

 2. Haha, buss sjåføren er nok ikke så uskyldig, hvis du ser nøye på videoen så ser du busssjåføren dytte pasasjerem i skuldra FØR han begynner og slåss…

 3. Her er det vel bare å leggeut usensurerte bilder så blir han tatt. Helt dustete å sladde dette hvis politiet skal ha tak i ham. Uprovosert vold som dette bør ikke sladdes.

 4. Vet dere hva jeg ville gjort med vedkommende person som dette kaliberet som utsetter andre for blind vold? -DREPT HAN! Punktum!

 5. haha :
  Haha, buss sjåføren er nok ikke så uskyldig, hvis du ser nøye på videoen så ser du busssjåføren dytte pasasjerem i skuldra FØR han begynner og slåss…

  Det er mulig det.

  Men for meg ser det ut som at sjåføren beskytter seg mot en (potensielt) voldelig fyr som slamrer på døra og truer sjåføren mens han går inn i bussen.

  Uansett er det idiotisk å sensurere voldsmannen samtidig som Politiet etterlyser han.

 6. Det er enkel løsning på dette “pang pang” og ett svin mindre i sammfunnet.

  Nå er det på tide å sette de jævlene på plass, dem får jo hærje fritt her i landet..

  Takk til de Rødgrønne svarting elskerne.

 7. Trond :
  nok en neger

  Tom :
  Enda en svarting som tror han kan gjøre hva faen han vil her i Norge. Få svina ut!!

  Her er vi IKKE fordomsfulle rasister??? Se på videoen usensurert på BA. Fyren er jo hvitere enn snø jo! FLAUT!

 8. Haha, jeg gliser over dere neandertalere som allerede har hevdet hvem gjerningsmannen er. For noen idioter dere er. Rett og slett en skam!

 9. Skulle ønske jeg var der. Det feige svarte avskummet skulle fått mer bank en han noen gang har opplevd å få. Vi nordmenn som er så æresløse og feige, har jeg hørt dem si. jeg skulle betalt ti tusen for et 5 min langt møte med det svinet!

 10. Bare å rette en stor takk til alle de idiotene som nok en gang stemte rødgrønt som beskytter de kriminelle i stedet for ofrene. Samtidig importerer de inn stadig fler.

 11. Det er en irrtasjonsmoment de idiotisk sladdet bildene deres. Hva er vitsen om å vise noe som kan ikke sees? Enten så viser dere det slik at folk kan hjelpe, eller så la være. En skurk er en skurk uansett hva han har gjort og når han ble fanget av kamera må ta konsekvenser av sine handlinger.

  Samfunnet er blitt slik at det kan ikke tas hensyn til slike mennesker. Ellers er dere redd for at manne skal si at han har ikke gjort det?

 12. her ser man tydelig at sjåføren dytter rutetabellen i brystet på passasjeren først,tydeligvis for å presisere at han er sen..bussen har nok ikke kjørt frem for å slippe andre busser til men sett passasjeren i speilet løpende for å rekke bussen mens sjåføren velger da å lukke døren og kjøre i stedet for å vente…dette har jeg sett så mange ganger…og det er kukfære av sjåføren..selfølgelig skal du ikke slå ,men man kan vel være litt smidigere mot passasjerene når de kommer løpende i siste liten til bussen…dette er jo ikke uprovosert vold, men provosert vold…-og det er unødvendig..

 13. syns ikke noe særlig synd i busssjåføren…han skyver jo til fyren før han blir slått…dessuten kan jeg ikke se noe om at han slår og sparker i døren?!

 14. Det sies at IDIOTEN snakker gebrokkent norsk. Tygg litt på den! Dette betyr jo at denne idioten er nok en j*vla utleding. Send j*velen tilbake til dustelandet han kommer fra. Sånt pakk har vi ikke bruk for her.

 15. Jeg er så dritt lei av å høre på alle rasist svina, som bare slenger med leppa på nettforum.
  Hvis dere vill forstå hvorfor det er så mange utlendinger i Norge, så må dere sette dere inn i hvordan politikk funker.
  Det finnes internasjonale regler om hvor mange man skal ta inn i ett land og hvordan man skal behandle asylsøkere.
  Jeg er helt enig i at utlendings kriminalitet er et enormt problem. Men å skrive: “få svartingene ut!” med store bokstaver, det hjelper ikke på noen som helst måte. Det bare viser hvor mange norske idioter det finnes her landet.
  Prøv heller å lese en bok eller les noe annet enn overskriftene i avisen.
  Hilsen en nordmann fra Oslo som har blitt utsatt for blind vold to ganger. En gang av kokainrusa nordmen og en gang av tre nye landsmen.

 16. HAHA, Han må være albanerettelleraent eller Østeuropeer, HVIT FARGE, JA… Koster de ikke ei krone å tørne mongis på by`n.
  Men angripe sjåførn pga å bli dytta er jo bare tulling.
  Han har f ikke hørt om kameraer ivertfall. Sånne folk burde vært sendt tilbake, bevisa er klare.. Bra de holder seg i byen ennå, ellers blir det fort stygt..
  Men NORGE er LOST!

 17. Pøbelen er hvit og snakker gebrokkent…..ding ding ding…det er det nye pakket vi har fått inn over landegrensene våre. Det er våre alles kjente og kjære og kleptomane østeuropeere, måtte de brenne sakte og lenge.

 18. Jævlig latterlig at en jævlan utlending skal drive med dette.. Med de som stemte rødt er vel for dette….
  Faen skulle jula han der . noe kraftig! For en taper!

 19. angel skrev:
  “ens sjåføren velger da å lukke døren og kjøre i stedet for å vente…”

  ja jeg har opplevd dette selv..du er 5 meter fra døra, så lukkes den og bussen kjøres. Det hjelper ikke løpe bort til døren og veive vilt med armene….Blir jeg irritert da? Ja..

  Men om man roer seg litt ned, og setter seg inn i bussjåførens situasjon så er jo avgang kl 1953m faktisk AVGANG 1953. Og da er det likegyldig hvem som kommer subbende 10 sekunder for seint..

  Og hva så om sjåføren tar på passasjeren som kommer 5 sekunder for sent..så kmmer det en til…og en til…og enda en..og ENDa en..og jammen. der stod det 15-20 personer som skal med på bussen..

  Resultat? bussen blri 30 minutter forsinket fordi sjåføren var “snill” og lot alle bli med…..

  LEs heller rutetabellen og vær der noen minutter før avgang.. Om du så kommer for seint så vet du at sjåførene har en tid å overholde.
  Om det ikke er de 5 personene som kommer sekunder for seint til avgang som blir surefordi bussen kjører når tiden er der, så er det de 30 personene som må vente 20 minutter lenger på bussen ved de neste stoppene fordi bussen faktisk var “snill” og tok på de som kom for sent..

  Det finnes sosialt tilbakestående mennesker både her på forumene, og ute i busskøen….Og slik vil det alltid være

 20. tåpelig sagt…hvor ofte ser du 30 stykker etter hverandre komme løpende etter bussen???? her er d snakk om å vise smidighet…snakk om et extra sekund… og tviler på at han kom subbende…han tok kjapt busssen igjen..og det skjer faktisk…..men det er vel ingen undskyldning for at buss-sjåføren stopper og alikevel velger å ta han på …og atpåtil slår han i brystet..du ser jo at sjåføren reiser seg såvidt og slår passasjeren i brystet…unskyld meg-hvor mange sekunder er vi forsinket nå!!!

 21. jeg ble dritforbannet selv da j først så videon på kveldsnytt,men da vi ser den her på vg-hvor filmen går saktere så ser man jo at sjåføren slår/dytter passasjeren- så derfor er han jo ikke så uskyldig som han skal ha d til….men vold skal man ikke ty til uansett..

 22. @Vetle
  Hvitere en snø? da bør du sjekke synet ditt, ta en titt på videoen fra ba, der ser du tydelig at det er en papprull.
  Folk fra midtøsten er ikke svarte, men helt klart pappfarget.

 23. @angel
  Er du på dei største holdeplassane i større byar så kjem folk springande heile tida. Skal bussen vente på alle kan han bli ståande i timesvis.
  Om bussen ventar i 30 sekund på 10 ulike holdeplassar i ruta, så betyr det at alle dei andre 30-40 personane som møtte i tide blir 5 minutt forsinka. Det verste eg veit som passasjer er når buss eller trikk blir forsinka fordi sjåføren ventar folk som er for seint ute og eg får dårlig tid til det eg skal.

 24. Hmm, en innvandrer… Hvorfor er ingen overrasket? Det hadde kanskje vært en idè å sende dem hjem.
  Hvorfor er det så viktig for AP å beholde dette avskummet?
  Dra tilbake til hjemlandet!

 25. Dere som skriver rasistiske innlegg bør legges inn i et psykiatrisk sykehus. Snakk om ignorante og dumme mennesker. Rasister som gjemmer seg bak nett forum. Kom dere ut i det sosiale livet og få mer kunnskap om hvordan normale mennesker lever.

 26. hahahahaha til alle dere som suger pikken til norske her, han var norsk. mediene finner på at han er utenlandsk..

 27. @Hitman

  Takk skal du ha, vi skal herje så mye vi vil.

  Tusen takk for støtten, jævla potet hore.

  Hele slekta di trenger pangpang, legg igjen adresse så kommer jeg bort om du har baller ^^

 28. @Thomas

  Thomas du er jammen meg tøff asså..

  Blir nesten litt redd bak tastaturet her jeg ^_^

  Betal meg 10000 så skal jeg knulle hele slekta di 1 time i strekk om du vil.

 29. Til dere som skylder på bussjåføren i denne saken. Hadde dere bare blitt sittende på stolen hvis en aggresiv fyr hadde kommet mot dere, eller hadde dere reist dere opp, og gitt dere selv en mulighet til å forsvare dere??
  Utfra kommentarene deres virker det jo som intelligens er en mangelvare, så dere hadde vel valgt å bli sittende…?

 30. Du trenger ikke være svart for å være utlending da. Vitner sa han hadde utenlands utseende, muligens fra midtøsten og han snakket gebrokkent norsk.
  Riktig nok skjedde dette i Bergen, men selv ikke Bergensere snakker så dårlig norsk at det misforstås som gebrokkent.
  Jeg er redd vi må begynne å fortå at disse nye landsmenne våre kanskje ikke er den berikelsen vi hadde håpet. Det er jo Hahah over her ett tydelig bevis på….

 31. Vet ikke om jeg hadde tatt ett råd om innleggelse på psykriatisk avdeling spesielt alvorlig når det kom fra en som kaller seg Osama. Det nicket sier vel det meste om hvem som bør legges inn hvor…?

 32. @Ingolf
  Dette har du forsåvidt rett i, men hvorfor tar vi i mot mange ganger antallet vi er forpliktet til gjennom FN-avtalen? Hvorfor tar Norge (ca 4.5 Mill inbyggere) imot 6 ganger så mange innvandrere som Danmark (ca 5.5 mill)?? Jeg leste i dag at Arbeid og Inkluderings dept, har sendt en hemmelig rapport til regjeringen om at Norge ikke kan klare denne høye innvandringen over særlig mer tid. Jeg er helt for å hjelpe de som trenger hjelp, men kriminelle folk, som med vilje og viten skjuler identiteten sin osv, for å lure UDI, og norske myndigheter bør sendes på første fly tilbake dit de kom fra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *