Hallo i Luken

Spinn på Majorstua

Dra til helvette.

Sånn. Da var det sagt.

Om det finnes verre sykkelbutikker, det gjør det selvsagt. Men Spinn på Majorstua prøver *virkelig*. Virkelig.

I sommer var jeg så uheldig at jeg klarte å blåse forbremsa på sykkelen min. Sannsynligvis ble skivebremsen foran litt for varm av litt for mye bremsing av meg med ungen på slep i sykkelvogna som førte til at olja kokte. Det endte med 3 måneder uten forbremse på sykkelen og 3 måneder med veldig forsiktig sykling med ungen bak i sykkelvogna.

Jeg dro innom Spinn rett etter at forbremsa sluttet å fungere og de skulle se på den. Det endte med nytt bremsehåndtak pga det gamle var ødelagt (hydr. bremser). Det endte med 500 kroner til håndtak og 500 kroner for jobben. 20 minutter etter jeg fikk sykkelen tilbake og var på tur til å parkere den, så sprakk selvsagt slangen i festet til håndtaket slik at bremsevæske sprutet i øyene mine mens jeg syklet og hadde god fart. Heldigvis var jeg hjemme og kunne ta en rask tur i dusjen for å få faenskapet bort fra øyene.

Tilbake til Spinn bar det for å klage. Jada, jada. De skulle fikse det kostnadsfritt. De skulle også bestille nye bremser, både foran og bak og jeg skulle få det montert kostnadsfritt. Jada.

Neida!

Hørte aldri noe mer fra dem. Allerede fra første øyeblikk når jeg gikk inn i butikken første gangen, hadde jeg mistanker om at dette var fishy. Nå vet jeg at dette stinker.

Det endte med at jeg kjøpte bremser selv i andre butikker og jeg monterte dem selv. I retrospekt skjønner jeg ikke hvorfor jeg ikke gjorde det til å begynne med. Det er jo ganske enkelt å bytte bremser selv. Faktisk mye enklere enn v-bremser.

Så dra til helvette, Spinn. Og brenn godt…