Hallo i Luken

Finanstilsynet, dra til helvette

Jeg bare lurer på hvordan i helvette skal jeg kunne få meg et EGET tak over hodet med de forbanna reglene og reguleringene dere foreslår?

Per i dag er det INGEN banker som vil gi oss 100% lån. Hvordan kan du si at det er banker i dag som er villig til å gi 100% boliglån? Vi har 1 barn som går i barnehage. Hvordan skal vi klare å skrape sammen nok penger til en egenandel på 300000-400000 kroner? Ja, vi MÅ ha et hus/leilighet med mer enn 1 rom og vi MÅ ha parkering, og det er bare leiligheter og hus fra 3 millioner kroner og oppover som passer oss.

Når alle faste og variable utgifter har vi da igjen 40000 til ekstra ting, inkludert ferie. Og vi er 2 sivilingeniører som har jobbet hver i 2 år.

Begynner å lure på om faktisk Eva Joly burde ha startet jobben sin i Norge. For dette stinker lang vei!

http://e24.no/makro-og-politikk/article3547167.ece

Man skal ikke mange år tilbake før det var vanlig å ha en egenkapital på 20 prosent av boligens verdi, påpeker han.

Du, Bjørn Aamo, av alle, burde vite at prisene var da 25% av dagens priser, og justert for inflasjon tipper jeg at husprisene har økt 2-3 ganger så mye som lønna. Det faller på sin egen urimelighet.

– Kjøper du en leilighet til 2 millioner trenger du etter regelendringen en egenkapital på 200.000 kroner. Er du to personer blir det 100.000 på hver, og det er ikke et urimelig krav. Det betyr bare at noen må velge bolig i stedet for bil.

Ellers med et hus eller en leilighet til 3-4 millioner så blir det 200000 per person!

Begynner å lure på Bjørn Aamo og det andre i styret til Finanstilsynet sine personlige interesser er?

  1. At Bjørn Aamo kan leie ut til ublu priser i 0353 OSLO?
  2. At styret vil holde prisene på sine egne boliger kunstig høye?

Ugler i fisken …

Vi har søkt om 100% lån i de største bankene i Norge, men ingen vil gi oss det. Eneste er inntil 90% og da bare med ekstra sikkerhet som EN EKSTRA BOLIG, som vi ikke har.

VG

TV2