Men hva skjedde med jenta da?

Russen og et par drosjesjåfører ble uvenner i natt. Greit nok det. Men hva skjedde videre med jenta som russen skambanket?

Er vel kanskje ikke så viktig det, for det var jo biljakt med drosjer og russebuss inkludert.

Edit:

Basert på kommentarene, virker det hele overdramatisert. Pressen har latt seg bruke av begge parter. Og i følge kommentarene går det bra med jenta. Man er jo russ én gang i livet og det er jo ikke til å unngå at det blir noe skriverier av hendelser som dette!

13 thoughts on “Men hva skjedde med jenta da?”

 1. Ja, det lurte jeg på også. Stakkars jente. Håper politiet tar dem som må tas 🙂

 2. jeg var på bussen. jenta ble ikke skambanket av oss, pakistaner taxisjåføren snakket piss

 3. ja jøss, det virker jo veldig troverdig at gutta som prøver å stikke av fra snuten er de uskyldige. hvordan kan dere gå løs på ei jente? eier ikke skam i livet.

 4. Kristian, siden du påstår at du var tilstede på bussen kan du vel forklare hvorfor hun var i den tilstanden hun var i da hun ’tilfeldigvis’ oppfant seg inne på deres buss da?

 5. kristian :jeg var på bussen. jenta ble ikke skambanket av oss, pakistaner taxisjåføren snakket piss

  Med gramatikken din, “kristian” skulle jeg heller tro du var pakistaneren her. PAss deg så far din ikke tar deg bakfra da

 6. Det var ingen gutter som banket opp jenta, det var 2 jenter som sloss og hun ene begynte å blø. Vi har snakket med jenta og hun skjønner ikke hvorfor taxisjåføren sier dette. Uansett blir denne saken oppklart av politiet så snart som mulig!

 7. Jenta som ble banket en en veldig god venninne av meg, og hun ble ikke skambanket. Det var ikke alle mot en, det var en som slo henne, som var kjæresten til hun jenta hadde vært i konflikt med. Så dere som ikke var der, vær så snill, sjekk fakta!

 8. Det går forresten bra med jenta, ingen varige skader, kun en litt vond nese og vonde opplevelser!

 9. Tror så jævlig på russen på denne her…
  Hvem andre tilkaller 5 andre biler liksom ? Garantert pakkis..
  Hele handlingsmønsteret hans var jo helt på trynet, det eneste han ville var jo å sloss..

  Alltid russen som blir satt som “the bad guy”, selv om man har drukket litt så betyr ikke det at man ikke kan si sannheten!

 10. Joda, det går bra med meg! Men jeg har en del rettelser å komme med. Det som skjedde var: En jente helte øl på meg, noe jeg trodde var ment som en spøk, så jeg helte øl tilbake, så plutselig før jeg rekker å reagere lugger hun, klorer og tar kveletak på meg. Plutselig står jeg utenfor bussen med broren og kjæresten til jenta. Jeg prøver å komme meg på igjen, fordi jeg visste ikke hvor vi var og var redd for å bli forlatt der! Jeg prøver å dytte med forbi og ber dem skjerpe seg, fordi hun helte øl først, da må hun tåle å få tilbake med samme mynt. Det blir slengt litt armer rundt om kring men ingenting alvorlig før jeg plutselig får en neve midt i ansiktet, på nesen, blodet renner og renner og jeg faller sammen på bakken, hva som skjedde etter det fikk jeg rett og slett ikke med meg, men jeg var under det inntrykket av at taxisjåførene var ute etter å ta meg! I ettertid får jeg høre at jenta mener at jeg skal ha dratt av buksen av kjæresten hennes, at det skal ha vært starten på det hele, men nei, jeg har ikke dratt noens bukser av noen. Så beklagelig nok, var det hele bare en stor misforståelse. Jeg ble altså ikke skambanket av 8 russ, jeg fikk heller ikke med meg at taxisjåføren prøvde å hjelpe meg, mye mulig det er sant, men som sagt trodde jeg de var ute etter å ta meg.

 11. Bra det går bra jenta! Håper ikke dette ødelegger resten av russefeiringen din..

  Vold er feil og flere mot en er feigt, og tror flere hadde reagert slik som drosjesjåføren her og gått for å hjelpe. Hvorfor du tror sjåførene skulle ta deg og ikke de som gjorde dette synes jeg høres rart ut. Synes det er riktig av sjåførene å finne den skyldige på bussen. Man skal ikke slippe unna med vold punktum.

 12. hei stakkars bussjåfør som ble slått i hode med en jernstang av den utenlandske taxisjåføren. det er jo livsfarlig å slå noen i hodet. dessuten hvorfor fulgte taxisjåførene etter russebussen når bussen dro. jeg tor taxisjåførene er skurker i denne sak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *