Hallo i Luken

Android vs iOS4

Etter å ha lest jamringen til fortvilte iTelefon-brukere ((http://www.vg.no/teknologi/artikkel.php?artid=10026159)) er jeg glad for at jeg har en Android-telefon (HTC Hero).

1) Jeg tilhører ikke en gruppe av høyrøstede teknologiske analfabeter som ikke skjønner noe når ikoner f.eks har byttet plass.

2) Jeg kan kjøre flere programmer på telefonen min samtidig.

3) Jeg kan installere programmer fra Android Market uten å måtte skrive inn kredittkortinformasjon selv om jeg bare skal ha noen gratisprogrammer. Uten kredittkort kommer du ikke så langt på iTunes App Store.

4) Jeg kan bytte batteri på 10 sekunder eller mindre. Det samme gjelder for ekstra minnekort.

5) Jeg kan prate på telefonen så lenge jeg vil.

6) Om jeg vil, kan jeg laste ned kildekoden til operativsystemet, gjøre endringer og oppdatere telefonen med de endringene. Jeg har i allefall muligheten til det, selv om jeg sannsynligvis ikke kommer til å gjøre det!

Når sant skal sies, så har jeg ikke oppgradert til Android 2 enda, men det er ikke lenge til jeg gjør det.