Android vs iOS4

Etter å ha lest jamringen til fortvilte iTelefon-brukere(1) er jeg glad for at jeg har en Android-telefon (HTC Hero).

1) Jeg tilhører ikke en gruppe av høyrøstede teknologiske analfabeter som ikke skjønner noe når ikoner f.eks har byttet plass.

2) Jeg kan kjøre flere programmer på telefonen min samtidig.

3) Jeg kan installere programmer fra Android Market uten å måtte skrive inn kredittkortinformasjon selv om jeg bare skal ha noen gratisprogrammer. Uten kredittkort kommer du ikke så langt på iTunes App Store.

4) Jeg kan bytte batteri på 10 sekunder eller mindre. Det samme gjelder for ekstra minnekort.

5) Jeg kan prate på telefonen så lenge jeg vil.

6) Om jeg vil, kan jeg laste ned kildekoden til operativsystemet, gjøre endringer og oppdatere telefonen med de endringene. Jeg har i allefall muligheten til det, selv om jeg sannsynligvis ikke kommer til å gjøre det!

Når sant skal sies, så har jeg ikke oppgradert til Android 2 enda, men det er ikke lenge til jeg gjør det.

 1. http://www.vg.no/teknologi/artikkel.php?artid=10026159 []

7 thoughts on “Android vs iOS4”

 1. Tycker du borde skippa 2.1 eller 2.0 och gå direkt på Froyo.

  http://www.villainrom.co.uk/viewtopic.php?f=45&t=2669 <- Jag kör den på damens HERO, funkar kanonbra! Tycker du borde pröva den om du vill få ut det mesta av din telefon 🙂

  Jag installerade det genom att lägga .zip filerna (rom+kernel352-691 MHz) på minneskortet och boota om telefonen i recoverläge med hjälp av RomManager. Där efter är installation ganska rätt fram. Detta förutsätter dock att du redan root'at din telefon.

  Lycka till! 🙂

 2. Telefonen er bare en plattform for å kjøre apps.
  Når alle progammene jeg ønsker ligger på Appstore, hvilken telefon skal jeg velge da?

 3. ole :
  Telefonen er bare en plattform for å kjøre apps.
  Når alle progammene jeg ønsker ligger på Appstore, hvilken telefon skal jeg velge da?

  Du får mer eller mindre akkurat de samme applikasjonene til både iOS og Android.

 4. Punkt 2: iPhone kan kjøre flere programmer samtidig nå med iOS 4
  Punkt 3: Det kan man også på App Store
  Punkt 5: Hva? Aldri merket dette.

  Når det er sagt så har jeg prøvd Android og må si at det er en god platform!

 5. @

  ole

  Telefonen er et apparat som er til for å ringe med. Er den kun til for å kjøre en mengde apps er det strengt talt ingen telefon, men en god “gammeldags” PDA. For meg virker det som om nysete iPhone er en slett Mobiltelefon, men en veldig god PDA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *