Ekstremister er overalt

Ok. Overskriften kan minne veldig mye om et angrep på islam og muslimer, men det er ikke det. Jeg skjønner godt at det er mange liberale muslimer og at den gruppen er mye større enn ekstreme muslimer. Det er bare det at de ekstreme som lager mest bråk.

Den samme analogien kan overføres til ca. alle andre kategorier på grupper av mennesker. Det er både ekstremister og liberale kristne, jøder, høyrevridde og venstrevridde. Det er greit nok, og er en egen historie.

Denne gangen er det er ekstreme audiofile jeg skal plukke på.

Av og til blusser debatten opp om kabler til HiFi-anlegg har noe å si for lydopplevelsen. Av og til er det overprisede ethernet-kabler(1)(2). Av og til er det kobber-kabler med gullkontakter. Men det som tok kaka denne gangen er noe så elementært og utenkelig som … HiFi SATA-kabel. Det er en viss Malcolm Steward, som visstnok er audiofil og journalist, som påstår at det er en klar og tydelig forskjell mellom HiFi SATA og vanlige SATA kabler. En SATA kabel er fremdeles en digital kabel uansett om den er gullbelagt og det som værre er. Det er bare en rekke med 0’ere og 1’ere som blir sendt pen og pyntelig på rekke og rad gjennom de kablene. I dette tilfellet blir også bit’ene og bytene sendt over ethernet fra et NAS før musikken blir satt sammen i hans Naim HDX/DAC/XPS.(3)

For å snu på problemstillingen. Om det skulle være forskjell på SATA-kabler som sender digitale signaler, så skulle man tro at de dårlige kablene ikke klarte å sette sammen alle bytene helt rett. Det ville føre til at f.eks operativsystemet ikke lastes helt inn hver gang. Sannsynligvis ville operativsystemet på datamaskinen ikke laste i det hele tatt. Om det skulle gjøre det, så ville f.eks ikke alle programmer fungere. Dine dokumenter ville være korrupte og sjekksummen på viktige filer ville være forskjellig fra gang til gang. Det er ikke slik det er. Så disse HiFi SATA kablene er bare et annet påfunn for å grave mer penger ut av naive ekstreme audiofile (4).

Selvsagt så vil også andre audiofile som har brukt litt for mye penger på gullbelagte kabler støtte opp om de som lager slike hokus-pokus duppeditter. De vil jo ikke stå fram med et dårlig ansikt og si at de har kastet bort tusenvis av kroner på tull! Dette vet produsentene og de gnir seg i hendene når naive tenåringer blir hjernevaska av de som preker om nettopp viktigheten av merkekabler. Og slik fortsetter det.

Egentlig er disse audiofile journalistene kjøpt og betalt nettopp for å drive misjonering av kabler. Derfor vil vitenskapelige metoder og bevis prelle like godt av som vann på gåsa…. og andre ekstreme innefor hver sin gruppe.

Forresten, hijab som tilbehør til politiuniformen er noe jeg har noen mening om ennå. På en måte er det greit å vite hvem vi har med å gjøre i politiet og på den andre siden er uniform en uniform og ikke en polyform(5)(6).

 1. http://www.usa.denon.com/ProductDetails/3429.asp Dette produktet er bare tull. En vanlig ethernetkabel ville gjort samme nytten. Digitalt er digitalt, selv for audiofile. []
 2. http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=48892 []
 3. Malcolm har trukket tilbake artikkelen der han beskriver sin perceptible forskjell mellom SATA-kabler. Det er uansett for sent. Han har nok ødelagt sitt rykte, om han hadde det. []
 4. http://www.pcpro.co.uk/blogs/2010/08/18/can-sata-cables-make-your-music-sound-better/#ixzz0x5HLHTZU []
 5. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10044439 []
 6. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10044471 []

17 thoughts on “Ekstremister er overalt”

 1. Keltoum Missoum er ei satans kjerring. Hu hadde ikke problemr med å gå uten hijab når hu var vekter, men etter at hu fikk en nyimportert mann fra utlandet var det på ann med undertrykking. Dra til helvette og hold deg unna politiyrket di undertrykte møkkakjerring. Legg religionen din vekk når du går på jobb, og ikke provoser oss nordmenn.

 2. Nå må hun skjerpe seg. Hijab hører ikke hjemme i politiet. Hun kan bruke hijaben i hjemmet eller moskeen.

  Muslimer hadde reagert om jødiske politi tjennestemenn/kvinner gikk med sjarlott.

 3. Hiv ut alle hælvetes muslimer som ikke kan innordne seg i vårt NORSKE samfunn.De har for f…. intet å gjøre her. Mange av dem har kommet på falske premisser, og burde vært slengt ut for lenge siden. Når skal vi få politikere som forstår hva som er iferd med å skje!? Et stort flertall av nordmenn er lut lei denne formen for snillisme. Muslimer kan vi ikke stole på, det ser de fleste av oss, bare ikke sosialistene.

 4. Det er synd at de norske politikere har ikke forstått ennå at muslimer er femtekolonister i Norge. Dessverre er det sånt og vi får de politikere vi fortjenner. Når det gjelder skauten på hodene til muslimske kvinnfolk og telt de går i, er det fremmede plag her. De av norske tilhengere av dette bør prøve å ha på seg shorts i pakistanernes land. Men kanskje skal man lære å akseptere det som i stigende grad skjer i Norge- snart skal det være NORGESTAN.

 5. Er vi her igjen? Denne debatten bobler opp igjen hver gang noen har prøvd å legge den død – nemlig i den tilstand den hører hjemme i. Nå kastes det bort urimelig mye tid på nemnder som har sin stive timepris, men som ikke er like stiv i effektivitet eller samfunnsforståelse. Så kommer man som vanlig heller ingen vei med mange timers arbeidsmøter, hvor særlig det nye og uprøvde må få gjennomslag fordi det føles så godt for en nemnd å liksom være foregangsfigurer for nye og uprøvde ting … Fremskrittsvennlig, hva? Pionerarbeid? Sette eksempel?

  Jeg har et forslag. Lag en folkeavstemning av det. Ingenting er mer demokratisk enn det. JA eller NEI til religiøse hodeplagg i sambruk med norske uniformer. Ja eller nei. Kan det gjøres enklere, mer tidsbesparende og mer rettferdig? Tenk som Sveits, hold avstemninger.

 6. @Bjørn
  “undertrykte møkkakjerring”

  Lurer på hvem som egentlig er undertrykka her. Muslimske eller norske damer.Sto på vg.no for et par dager siden at 35% (og jeg er sikker på at det er flere)av de som krasjer i England, krasjer pga nakne jenter på store plakater.Damene blir vist fram som sexleketøy ikke noe mer.

  Haha stakkars norske og damer fra vesten, de blir misbrukt på det groveste!

 7. Hei !
  Det finnes innternasjonale lover å menneskerettigheter som gjelder ! Som nasjon har Norge forpliktet seg til å rette seg etter dette på samme måte som de derre andre landa !
  Norge må gå dukken med bra eksempel å hjlpe hijab !

  Det er blitt flaut som Nordmann å se ryggraden i norske folk er en gammel syltestrikk uten spenst !
  Når folk lar AP(ene) styre som Stalin blir det ikke annet enn det som er !
  Et folk som lar seg styre , ikke styrer !

 8. @Hei
  Nei. De haret valg om å bli modell. De far penger og kariere av det. Muslimske damer er under mannens kontroll (iallefall av mesteparten av de 3 verdens geitebønder som vi importerer til norge av hjertens lyst)

  Det er så mange fremmedkulturelle med et ufortjent norsk statsborgerskap at jeg får makk. Forbaska 3 rangs nordmenn.

 9. ‘Hei’ er jo så totalt utenfor at han ikke forstår at hvis en kvinne vil bli modell, står hun fritt til å gjøre det. Vestlige kvinner er nemlig frie til å gjøre hva de vil, ike som hos muslimene der innavlede mannfolk med sviktende hjernefunksjon bestemmer.

 10. Til Hei:

  Lov meg en ting. Ikke nevn ordet “Smartis” mer, for det veit du ikke hva er….

  Til Ingrid.

  Du nevner hvor dyrt alt dette vedr. om man skal forby el. tillate hijab. men jeg kan love deg, en folkeavstemning vil koste mellom 10-15mill. + Alle som må reise til og fra stemmelokalene + de som evt. må be seg fri. Nei dette blir for dyrt p.g.a. en “liten” fillesak. Dette må vi sette vår lit til at vi har politikere med ryggrad til å avslå dette forslaget.
  Men en annen ting vi kunne hatt folkeavstemning over, er følgende….. Nei til innvandring, nei til Schengen avtalen og (ja til vin i matvareforetningene), hehe….

  Mvh. Rockman

 11. Hijab er islamistenes uniform og må aldri bli tillatt i det Norske politiet, det må heller kommet et forbud mot å bruke slik dritt.

  “Hijaben er en politisk uniform som ble oppfunnet av de islamistiske Muslimbrødrene for drøyt 60 år siden. Beviset er rett og slett alle bilder i oppslagsverk og leksika, som viser at denne drakten ikke fantes før 1950-årene. Muslimske kvinner i de meste fundamentalistiske miljøene har alltid hatt en anstendig klesdrakt som har dekket hår og bryst. Men den har vært noe annet i mote og form enn den islamistiske hijaben. Min mor brukte aldri den islamistiske hijaben. Hennes mor brukte den heller ikke. Det samme gjelder mødrene til de fleste kvinner i Norge som i dag bruker hijab”…………sitat slutt.

  http://fritanke.no/KOMMENTAR/2009/Hijab_er_islamismens_kvinnedrakt/

 12. Det får være grenser! Muslimene kommer til Norge, får rettigheter, penger, skole, hus, helse og for å ikke snakke om å få fritt valg av religion.

  Men er dette nok? NEIDA, nå vil de fordandre Norge mer og mer til det dritt-stedet de kommer fra med sine imam-råd og hijab politi-uniformer.

  Jeg håper virkelig ikke at jeg er den eneste som reagerer på at nesten alle rapporterte voldtekter er foresaket av innvandrere det siste året og asylmottak som blir brent ned. men før eller siden må folk og regjeringen forstå at muslimene vil bare ha mer og mer, som venstre politiker Abid Raja sier at det er Norge sitt problem at muslimer som kommer hit ikke gidder å lære seg å svømme, derfor bør VI gjøre noe med det. På skolen min er det muslimene som har de dårligste karakterene på skolen, selvom de har hatt like lang skolegang som meg, og i framtiden kommer de til å gå til regjeringen å klage på for dårlig utdanning og vil ha erstatning for at de kastet bort tiden sin på skolen og regjeringen ikke hoppet inn der og da.

  Dette må stoppes fort, vi kan ikke bare la all verdens dritt komme løpende inn hit, voldta damer, ta daglige turer til trygdekontoret, kaste bort alle rettigheter de får her for å så kreve erstatting for at Norge lot dem kaste dem bort.

 13. Hele koranen burde vært forbudt og meldt til menneskerettighetsdomstolen i haag !

  Koranen inneholder formaninger om steining og drap på annerledestroende,og diskriminereing av kvinner i stor skala !

  Det er skjeggette muslimske menn som har funnet på at kvinner skal bære burka og hijab for å kunne holde kontroll på deres kvinner og småjenter !

  Muslimske menn er sykelige sjalue og må behandles av psykologer slik at de slutter å tvinge burka og hijab på kvinner bare forde at ikke andre menn skal kunne få se kroppsformen på muslimske kvinner !

  Og disse tullingene vil de rødgrønne skal bli våre nye landsmenn,!

  Jeg vet hva jeg skal stemme på ved valget for å få en stopp på denne innvandringen av koranens voktere som kommer til å tømme vårt pensjonsfond utland ,da de kun kommer for å spre islam og snylte på alle våre sosiale goder som vi det norske folk har slitt og strevet i århundrer for å kunne oppnå !

  Send de skjeggette muslimene tilbake til pakistan,saudi arabia,kuwait,quatar,iran ,malaysia,afghanistan,nigeria,det er der de hører hjemme med sitt steinalder islam som de nå prøver å innføre over hele det moderne og kristne europa !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *