Hallo i Luken

Tullete overskrifter

Dette er en oppfølger til forvrenget norsk.

Et knippe nye tullete overskrifter:

Skiftet dekk – mistet førerkortet

Skulle tro det var ulovlig å ta seg en pils når man skiftet dekk på bilen, så lenge man ikke kjører bilen etterpå. Men nei, Fremover prøvde seg på en tabloid overskrift, og bommet. Det hører til saken at sjåføren kjørte bilen til en bensinstasjon og deretter begynte å skifte dekk. Han mistet førerkortet fordi han fyllekjørte og ikke fordi han skiftet dekk!

Skogbranner skaper Tsjernobyl-frykt i Russland

In Sovjet Russia fear makes you Chernobyl. Det er 24 år siden reaktoren eksploderte og spydde ut radioaktivt avfall over store deler av Europa / Russland. Men det er ingen grunn til å frykte Tsjernobyl. Derimot er det radioaktivt avfall som skogbrannene pisker opp i lufta som er fryktet.

Sydhavsøy i Nord-Norge

Hehe. Den sier seg selv. Hakket værre enn den Finn-annonsen for et par år siden der de reklamerte med sørlandsidyll rundt Mjøsa.

60 000 names sold on the black market

Telefonkatalogen har vel noen millioner navn i seg?