Hallo i Luken

Fredagsidioti (18.02)

Diverse marasmer fra dagen i dag.

Gass reddet Nordnorge.

Fra papirlefsa Aftenposten. Jada, klart gass reddet Nordnorge, når det er det eneste alternativet. Annet alternativ kunne ha vært thorium. Men neida, vi er for selvopptatte til å kunne se egne problemer og bare sender penger utenlands.

Sensurere trafikk basert på IPer.

Jada, Anniken. Jeg visste du var ikke helt god i  toppen, og det får jeg bekreftet nå. For å ta det første sist, kryptering og VPN er en finfin bil.

Men det blir vel for komplisert for deg. Du kan bare forsette å leve i din egen lille rødgrønne verden der forbud mot alt skal gjøre livet helt problemfritt! ((DB))

Vil GPS-overvåke deg i bilen

Man kan begynne å lure på hva tullingene på tinget egentlig vil med all den informasjonen de ønsker å kunne sanke om oss i Norge. Først en kompromissløs kamp om DLD, og deretter overvåke alle som kjører bil? Hva blir det neste, obligatorisk og innebygget skritt-teller og lungekapasitetmåler fra fødselen av for å kunne skattlegge slitasjen når vi går på fortau og vei. Og oksygenforbruket må jo være direkte fali det, det går jo utover CO2-kvoten (fotosyntese og ånding fra barnelæren). ((NRK))

Oslo “fashion” week.

Bilder sier mer enn 1000 ord. Faen for noe søppel. “Designerene” må ha gått rundt og samlet kasserte plagg fra søppelkassene til H&M, Cubus og Dressmann for å kunne lage slike forferdelige “kreasjoner”.

Kalenderkjøring i Oslo

Egentlig torsdagsidioti, men er så forbanna idiotisk at det fortjener en fredagsidioti!

Løsningen på par- og oddetallskjøring er ganske enkel. Kjøp et vrak som forurenser, MYE. Gjerne diesel. Eneste kravet er at EU-kontrollen er godkjent og at regnr har motsatt serie av din primære bil.

Målet er enkelt. Ved å gå bort fra kalenderkjøring skal det blir bedre luftkvalitet.

Det langsiktige målet er ikke så realistisk med de nåværende tullingene på tinget. Det er å fjerne engangsavgiften og deretter faktisk investere mye mer i infrastruktur rundt om i landet.

Hadde det bare vært en måte å få internasjonal anerkjennelse ved å bygge infrastruktur i eget land, så hadde pengene kommet på rappen… ((VG))

Sultestreiker i håp om å bli invitert i kongelig bryllup

Og sist en godbit fra Mexico ((VG)). Det vil si, om et par dager er det ikke mange godbiter igjen av jenta som så gjerne vil være med i bryllupet til prins William.

Kanskje jeg skal sultestreike mot idiotiske forbud som kommer alt etter hvilken vei høna la egget? Eller nei, det kommer helt sikkert et forbud mot sultestreik + straffeskatt for hver dag man ikke spiser (noe må jo kompensere for tap av inntekter i matmomsen).

Jeg skjønner uansett ikke poenget med sultestreik. Det går jo bare utover den som sulter. Det er jo ikke slik at den eller de du streiker mot blir sultne.