Sjefsapa har fått sparken!

Lederen for sirkuset i Cebu har endelig fått sparken(1). Er vel dette som kalles skjebnens ironi.

Guvernøren viser i allefall styrke og handlekraft ved å gi politisjef Erson Digal sparken. Nå mangler det bare å sparke visepolitisjefen. Han har vist minst like dårlig dømmekraft som sjefen sin.

Får bare håpe at Berger kommer seg i frihet så fort som mulig.

Nå er jeg kanskje litt skarp, men familien til den drepte jenta har også oppført seg “kritikkverdig”. Jeg skjønner at de vil ha de som gjorde dette straffet. Men å straffe noen tilfeldige bare for å straffe blir feil. De skyldige er jo fortsatt på frifot og kan slå til når som helst og hvor som helst.

 1. VG []

6 thoughts on “Sjefsapa har fått sparken!”

 1. Saken var jo helt absurd i utgangspunktet: Et lite barnevitne blir tatt med på flyplassen for å peke ut gjerningsmannen blant tilfeldige passasjerer. Det er jo helt umulig for et lite barn å kjenne igjen en fremmed mann fra en fremmed folkerase på denne måten. Barne tfikk en liten mengde mennesker å velge blant, og barne fulgte oppdraget sitt og pekte ut et par. Sjølvsagt kunne dette paret dokumentere godt at det hadde vært på helt andre steder i gjerningsøyblikket.
  Politisjefen dukka opp på vg tv her om dagen, og han virka helt fjern: Han brydde seg tydeligvis ikke noe om enkel logikk, eller om å finne den virkelige gjerningsmannen, og det virka som han bare ville komme med vas og bløff. Han må være en stor skam for landet sitt, og jeg synes synd på folk fra Fillipene som ser hvordan han driter ut landet sitt.

  I denne saken har man vært heldig: Både de mistenkte, og media har gått ut med saken og slått den opp.
  Tenk på alle sakene ellers i verden, som ikke får oppmerksomhet, og hvor galne politifolk får ture fram som dem vil. jeg trur galner politifolk som dette, er mer regelen enn unntaket, rundt omkring i verden.

 2. Ja. Jeg bare tenker på hvor mange andre som er uskyldig dømt av han og tilsvarende andre sjefsaper.

  Man kan jo også tenkes at mistenkte i fremtiden ikke kommer til å få kontakt med media på samme måte som Berger fikk. Slik sett var han veldig heldig.

 3. Håper ikke eks-politisjefen vil hevne seg på familien til hun forlovede. Det er flere tilfeller hvor sånt skjer.

 4. Jeg blir ikke overrasket om denne mannen har fått oppdrag fra drapsfolkene. Filipinene er jo kjent for korrupsjon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *