Hallo i Luken

Dritt dritt dritt #dld #høyre

Høyre kan brenne ((Brenn!))! Det samme kan AP.

Det er bare så mye drittslenging og svada rundt diskusjonen om DLD. Det fleste politifolk er blitt instruerte i å si at vi trenger DLD for å oppklare saker. Det er tull. Fakta er at politiet mangler kompetanse på eksisterende teknologiske nyvinninger, og dermed omfavner DLD som det som skal lære alle politifolk å etterforske alle typer kriminalitet bare ved å “trykke på et par taster”.

Bare se på f.eks Baneheia-saken og Faiza-saken. I begge sakene er mobilsporing blitt brukt. I begge sakene er det brukt anropslogg. Tilogmed saken i Bergen der Politiet innkalte 100 menn til DNA-screening på grunnlag av at deres mobiltelefon var koblet til nærmeste basestasjon ((DNA-screening)). Og alt dette skjedde før DLD. Det sier 2 ting. 1) DLD er unødvendig og 2) det går an å spore på bakgrunn av eksisterende regelverk.

I Tyskland gikk oppklaringsraten ned etter DLD ble innført ((DLD virker ikke i Tyskland)).

Å påvirke AP nytter ikke. De meler sin egen kake med tanke på fremtidige toppjobber i EU og så videre. Det virker som om Høyre nå satser på å godprate med Jensemannen for å få en toppjobb eller to etter politikken er ferdig.

At man valser over eget folk og antar at alle er skyldige er ikke så viktig…