Hallo i Luken

Forby hunder!

Nå er jeg drittlei hunder og hundeiere som ikke evner å plukke opp driten etter disse siklende beistene.

Det er greit med hunder og hundeiere der begge har oppdragelse. Det er mulig flesteparten havner i denne kategorien. Det er greit.

Nå som vinteren slipper taket og snøen forsvinner kommer alle etterlatenskapene fram i lyset og på gangveiene. Man må enten sykle i sikk-sakk eller være veldig forsiktig med hvor man går. Hvis ikke får man en lite pen overraskelse når man kommer på jobb eller kommer hjem. Det er greit, her burde hundene og hundeierne få bade i sin egen dritt.

Det virker også som om enkelte hundeiere rett og slett ikke skjønner at gangstier er til for å gå eller å sykle på, og ikke en dressurbane for disse beistene. Uansett hvor snill bikkja di er, så er det er ikke alle som liker å få et hoppende, stinkende og pesende beist i ansiktet. Ungen min er heller ikke interessert i det. Blir ungen min redd, får beistet smake på støvlene mine ((M77 marsjstøvler))…

Men det verste er disse hjernedøde idiotene som bruker barnehager som luftegård i helger og etter stengetid på hverdager og ikke plukker opp dritten. For er det noe disse beistene er glade i, så er det å legge ordentlige, brune, ekle kabelkaker… helst i barnehager. Det er nettopp disse som gjør at jeg vil forby hunder og hundehold ((I ekte sosialdemokratisk stil, 1% gjør noe galt og så straffer man de resterende 99% også)).

Resultatet er at vannet som smelter og samles i store vanndammer i barnehagen stinker. Det stinker bæsj og oppkast av alle klærne i tørkeskapene i barnehagen. Det stinker bæsj av klærne som henger til tørk hjemme. Og man lurer på hvorfor ungen har infiserte sår på fingrene hele tiden ???????

Nei, disse bikkjene burde fått et nakkeskudd og eierne burde bli pålagt å renske barnehagen(e) for all drit, samt å miste retten til å holde hund for alltid.

Fra og med 1. april til 20. august er det båndtvang.

I perioden 1. april – 20. august er det båndtvang for alle hunder.

I dette tidsrommet skal hunden holdes i bånd, forsvarlig inngjerdet eller innestengt, uavhengig av om eier/ besitter har kontroll over hunden eller ikke.

Dyrelivet er ekstra sårbart i denne tiden. Selv den mest uskyldig utseende skjødehund får vekket til live nedarvede jakt- og drapsinstinkter når den ser en ennå ikke flygedyktig fugleunge på bakken.

Båndtvangen gjelder i både inn- og utmark.

Det beste med det hele:

**Hva kan skje dersom hunder påtreffes løse?

** Løse hunder i båndtvangstiden kan fanges inn av hvem som helst.

Så hundeiere, er dere glade i dyret deres, bruk bånd. For meg er det enkelt å velge mellom å kjøre på løshunden (eller båndet om det er flere meter langt) eller å miste kontrollen over sykkelen ved å svinge unna eller å bråbremse med sykkel + sykkelvogn med barn.