Hallo i Luken

Service på bilen

Fikk en hyggelig SMS fra Bilia, der de minner meg på om at det er service på bilen snart.

Det er greit nok det. For å møte konkurransen og EU-direktivet om at man kan ta service på hvilket som helst verksted må de gjøre slike ting.

Men det blir litt klissete å kalle servicen for Volvo Orginal Service. Spesielt med tanke på at 1) etter den forrige servicen jeg hadde var 4 måneder etter jeg kjøpte bilen brukt fra Bilia og 2) den kostet 9000 kroner hos Bilia, så prøver de å holde på kunder ved å antyde at andre verksteder ikke bruker orginale deler og ikke følger fabrikkspesifikasjonen. Det kan jo være sant, men det betyr ikke alle andre verksteder gjør det. Spekulativt.

Denne gangen blir det bare Bilia om de er billigst. Noe jeg tviler.

Før EU-kontrollen i fjor så skulle jeg bytte bremseskiver og klosser bak, og klosser foran. Klossene foran tok jeg selv. Bilia skulle ha 7000 kroner for å bytte bak + EU-kontroll. Hos Snapdrive kostet det rundt 3000 kroner inkludert EU-kontroll.

At folk lar seg lure …